Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra bakanlık
banner797

Başkan Hamit Kılıç'ın Miraç Kandili mesajı

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:“Âlemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber efendimizin yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna en önemli hadiselerinden biridir.

Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve varoluşun sırrını anlamaya, bilgi, inanç ve selâmete çağıran peygamberimiz, bütün ahlaki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir şahsiyettir.

Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.

Bu gece; Peygamberimizin hayatını, mesajlarını yeniden hatırlayacağımız, düşüneceğimiz ve insanlığa getirdiği bütün değerleri anlayıp, hayatımızı O'nun güzel ahlakıyla güzelleştirebileceğimiz bir manevi yenilenme fırsatıdır.

Güzel ülkemizin 10 ilini etkileyen asrın felaketini yaşadığımız aynı zamanda da kenetlenmenin, yardımlaşmanın bir olmanın müstesna örneğine şahitlik ettiğimiz şu günlerde Allah (c.c) bu birlik ve beraberliğimizi bozacak her türlü fitneden bizleri uzak tutsun.

Bu vesileyle tüm milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.