Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

BAŞKAN KILIÇ, ASFALT VE KALDIRIM ÖNCELİĞİMİZDİR
banner852
İlçede ki yol, kaldırım çalışmalarının, esnafı ve vatandaşın mağdur olmamaları için çalışmaların daha hızlı bitmesi konusunda özen gösteren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Fen İşleri üretim tesislerde çalışmaları iki katına çıkardı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez mahallelerde asfalt yama, kaldırım tamiratı çalışmalarını da sürdürdüğünü belirten Başkan Kılıç, “İlçemizde şuan da Bafra Belediyemiz tarafından tam bir şantiye çalışması vardır. Her mahallemizde asfalt yama, kaldırım tamiratı çalışmaları devam ediyor. Yine Belediyemiz parke taşı üretim tesislerimizde, 1 ekiple çalışılan ve haftalık kapasitesi 500 metrekare olan tesiste 2. Ekip kurularak üretim kapasitesi 1000 metrekareye çıkarıldı. Asfalt çalışmalarımız, Bahçeler Mahallesinde devam ediyor. Daha sonra Emirefendi Mahallesinde çalışmalar sürdürülecek. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan program dâhilinde diğer mahallelerde asfalt çalışmaları sürdürülecektir” dedi.

Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak’ta kaldırım çalışması, Tabakhane Mahallesi Şıhlar 1. Sokakta Kaldırım ve asfalt çalışmalarında devam edeceğini söyleyen Başkan Kılıç, “İlçemiz merkez mahallelerimizde ki bu çalışmalarımız devam ederken, aynı zamanda Bengü’de 850 m beton yol çalışmamız sürüyor.Esençay’da çift ekiple sürdürdüğümüz beton yol çalışmaları daha sonra ise Kuzalan’da devam edecek. Sathi kaplama ve 5 km’lik serme-sıkıştırma çalışmaları Koşuköy, Karıncak, Karpuzlu, Türbe, Ağıllar, Balıklar, Yeşilyazı, Şeyhören, Altınova, Sarıkaya, Sarıköy, Üçpınar, Taşköprü, Osmanbeyli, Yakıntaş, Gümüşyaprak, Kahraman ve Doğanca Mahallelerinde 40 km’lik bir çalışma devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz ise Bahçeler Mahallesi, Fatih Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mevlana Mahallesi’nde yol açma çalışmaları gerçekleştirdi.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç sözlerini kaldırım ve asfalt çalışmaları gerçekleştirilen her nokta da kendilerine anlayış gösteren, yardımcı ve destek olan ilçe halkına teşekkür ederek tamamladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876