Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Başkan Kılıç Bafra Basınıyla buluştu

HABEROVASİ/ BAFRA- ADEM DİLEK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Basın mensupları ile bir araya gelerek, Bafra’nın sorunlarını konuştular.Samimi sohbet ve soru cevap şeklinde geçen gecede Başkan KILIÇ;” Zaman zaman haberlerde görüyoruz.Yanlış yapılan haberler olabiliyor.Yanlış anlaşılmalarda olabiliyor.Bizlerin amacı doğru bilgi vermek,hangi arkadaşımız olursa olsun 7/24 bizleri cep telefonumuzdan araya bilir.” Dedi.

Başkan Hamit Kılıç,” Belediye Meclis üyesi ayı olağan toplantısında ‘’Orta Ölçekli Sanayi sitesinin yapımı aşamasında karar çıkardık ve ödenek istedik.Bafra’ya yeni ‘Orta Ölçekli Sanayi’’yi kurarak yeni ististam alanları,işsizlere yeni imkanlar iş imkanları olacaktır.” Dedi.

Hal yolu ve Halin genel durumu,Bafra Terminal yolunun sorunları,Bafra’nın trafik sorunu,Belediye’nin Yeni yapılan binanın kazandırılması,Sedde düzenlemeleri ve Bafra’yı Samsun tarafına daha da açmanın gerektiği konuların bir çoğu Bafra basını ile değerlendirdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basınla bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar karşılıklı sohbet sonunda Yerel Basınla hatıra fotoğrafı çekindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.