Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Başkan kılıç: “bafra’daki değişime herkes katkı sunuyor”

Yoğun iş temposuna rağmen fırsat oluşturup vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösteren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,gerçekleştirdiği ziyaretlerde çalışmaları hakkında bilgilendirme ve istişareler yapıyor.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Kılıç, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor.

Başkan Kılıç’a son esnaf ziyaretlerinde Belediye Meclis üyesi Yüksel Bozkurt eşlik etti.

Genç, yaşlı herkesle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kılıç ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Bafra’mızı, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz.Milletvekillerimiz,Valimiz,Büyükşehir Belediyemiz,Kaymakamımız,Parti teşkilatımız,Muhtarlarımız, meslek Odalarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Basınımız, esnaflarımız, memurumuz, işçimiz, esnafımız, emeklimiz gencimiz yaşlımız kısaca İlçemizin gelişme hızında tüm dinamiklerimizin katkısına ihtiyacımız var.” dedi.

Bafra’nın bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını, bu sürece ilçeye hizmet sunan, ilçede yaşayan vatandaşa hizmet veren herkesin önemle rol oynadığına işaret eden Başkan Kılıç, “Zaman zaman düzenlediğimiz istişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de esnafımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Bafra için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaflar ise, ziyaret için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.