Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Başkan Kılıç Basınımızın yanında olmayı sürdüreceğiz

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen yemek programında,Bafra’da görev yapan gazeteciler ile yerel ve ulusal basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Teslislerinde gerçekleştirilen yemek programınayerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç gazetecilere yönelik hitabında, kamu görevi ifa eden basın mensuplarının her zaman yanında olduğunu vurguladı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“Basının her zaman yanında olacağız”

Basının, demokrasinin olmazsa olmazı olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, konuşmasını “Kamuoyuna, iyisi ile kötüsüyle her şeyi aktaran sizlersiniz. Bütün zorluklarına rağmen kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getiren siz değerli Basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde sürdürdü.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen yemek programındaBafra’nın geleceği için yapılan çalışmalar değerlendi.

Yemekte yerel basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Başkan Kılıç, yürütülen çalışmalar hakkında bilgileri gazetecilerle paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.