Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Başkan kılıç, “devletimiz milletimizin yanında”

Sinop’un Ayancık ilçesinde son yılların en yüksek yağış oranı sonrası yaşanan selin ardından diğer sel ve heyelan bölgelerinde olduğu gibi yine tüm Türkiye tek yürek olmuş durumda.

Ayancık ilçesindeki çalışmalara destek olmak amacıyla ilçeye giden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, devletin tüm imkânlarıyla bölgede olduğunu ifade etti.

Başkan Kılıç, “Sel ve heyelanların yaşanmaya başlandığı ilk andan itibaren tüm kurumlarımız gereken her türlü fedakârlığı yapıyor. Bizler de tüm imkânlarımızla Ayancıklı kardeşlerimizin yanında yardımındayız. AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı başta olmak üzere AK Parti Samsun İl Başkanımız Sayın Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İlhan Bayram, SASKİ Genel Müdürü Sayın Bahattin Yanık, Fen İşleri Daire Başkanımız Sayın Kemal Özüm ve çok sayıda görevli ile birlikte üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek üzere Ayancık’tayız. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Sel ve heyelan sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Sel felaketinin yaşandığı Ayancık’ta hızlı bir şekilde 472 vatandaşın helikopter ve botlarla güvenli bölgelere tahliye edildiğini ifade eden Başkan Kılıç, “Devletimiz her zaman olduğu gibi milletimizin yanında. İnşallah kısa süre içerisinde tüm mağduriyetler giderilecek. Bafra Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek için Ayancık’tayız.” şeklinde konuştu.

Bafra Belediyesi yaşanan selin ardından bölgeye bir tır içme suyu ve su tahliyesinde kullanılmak üzere motopomp gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.