Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Başkan Kılıç dış mahalle ziyaretleri
banner852

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilat mensupları ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde, katılımcılara gönül belediyeciliğini anlatan Başkan Kılıç, mahalle sakinleri tarafından ilgiyle dinlendi.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilatlarımızın mensuplarıyla, Tepecik, Sarıçevre, Çatak ve Tütüncüler Mahallelerimizin kıymetli sakinlerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımız ile 31 Mart Yerel Seçimlerinin ve Cumhur İttifakının ehemmiyetini konuştuk. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876