Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Başkan kılıç: “el ele, gönülleyiz. Bir ve beraberiz”
banner852

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıçher fırsatta esnaf ve sanatkârlar ziyaretlerinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor, aynı zamanda talep ve düşüncelerini dinliyor.

Ortak akla verdiği önemle dikkat çeken Başkan Kılıç, oldukça önemsediği ziyaretlerde vatandaşlardan gelen talep ve öneriler, İlçede yapılacak çalışmaların şekillenmesinde önemli rol oynuyor.

Yapılan ziyaretlerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızı hak ettiği en iyi konuma getirebilmek duası ve çabasındayız. Biz bir ve beraberiz. Bu noktada ilçemizde hayatlarını idame ettiren her yaşta ve her meslek grubunda tüm kesimlerle istişare odaklı hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Esnaflarımız ve sanatkârlarımız bu halkanın kıymetli bir parçası. Bafralılara daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnaflar ve sanatkârlarımızın memnuniyetleri çok önemli.Tüm yatırımlarımızı geleceğin Bafra’sını oluşturmak hedefi doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.Tüm dinamikleriyle halkımızla el ele,gönülgönüle olmak bizlere yüksek motivasyon ve çalışma azmi veriyor” Dedi.

Bafralı esnaf ve sanatkârlar ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sık sık kendilerini ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876