Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Başkan kılıç: “engellilerimiz baş tacı gençlerimiz göz bebeğimizdir”
banner852

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket eden Bafra Belediyesi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in katılımı ile Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde, ilçede bulunan engelli dernekleri üyelerini düzenlenen etkinlikte bir araya getirdi.

Etkinlikte engellilerle sohbet edilmesi ve sorunlarının dinlenmesinin yanında, Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde Bafra Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan engellilere yönelik el sanatları kursunda üretilen el işi ürünleri hakkında bilgiler alındı.

Katılımcılar daha sonra ise yine Bafra Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaz Spor Okulu'nu ziyaret ederek minik ve genç sporcularla bir araya geldi.

Yaz Spor Okullarında yer alan sporcuların heyecan ve coşkularına eşlik eden katılımcılar mink ve genç sporcularla renkli sohbetler gerçekleştirdiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada; “Belediyemiz tarafından engellilerimize ve gençlerimize yönelik hayata geçirilen çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleme gayretindeyiz. Bu gün Engelliler Koordinasyon Merkezimizde, ilçemizdeki tüm engelli dernek üyesi kardeşlerimiz ve yaz spor okullarımıza devam eden gençlerimizle bir araya gelerek güzel bir gün yaşadık. Bafra’mızda bulunan engellilerimiz bizlerin baş tacı gençlerimiz ise göz bebeğimiz. Onlara yönelik her türlü çalışmayı ve uygulamalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a, Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’ya, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Rabia Bay Keser ve İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Semiz’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876