Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan Kılıç Evi Yanan Vatandaşı Ziyaret Etti
banner852

Başkan Kılıç’a ziyarette Belediye Meclis Üyesi Yahya Cömert ve Tepebaşı Mahalle Muhtarı Yusuf Önder eşlik etti.

Evi yanan ve yalnız yaşayan Mehmet Yurt Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah razı olsun Belediye Başkanımız ziyaretimize geldi. Sağ olsun bu kötü günümüzde Belediyemizi yanımızda görmek bizleri çok memnun etti” dedi.

İlçeye 35 Km mesafede bulunan Tepebaşı mahallesinde iki katlı evi yanan Mehmet Yurt ile bir araya gelen Başkan Kılıç, “Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Samsun Büyükşehir itfaiye ekiplerimizin anında gerçekleştirdiği müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Bizler evi yanan Mehmet Yurt amcamızın her zaman yanındayız. Rabbim cümlemizi her türlü görünür görünmez kazadan ve beladan korusun. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Acı günlerinde de, mutlu günlerinde de daima vatandaşlarımızın yanındayız. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” Dedi.

İlçe merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Tepebaşı Mahallesi'nde Mehmet Yurt’a ait iki katlı ev elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu tamamen yanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876