Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Başkan Kılıç “Hayvanlar bize Allah’ın emaneti”
banner852

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanı Zebur Deniz ve Bafralı hayvan sever ile birlikte gerçekleşen inceleme ziyaretinde ayrıca değişik noktalarda bulunan Sokak Hayvanları besleme noktaları da gözden geçirildi.

Bafralı hayvan severler ile önce yemek dağıtımı gerçekleştiren Başkan Kılıç,daha sonra ise Rehabilitasyon Merkezinde görevlilerden bilgiler aldı.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde Bafralı hayvan dostları ile istişarelerde bulunan ve ortak fikirleri hayata geçirmek için gerekli işlemleri başlatan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç incelemelerin ardından şunları söyledi.

“YARATILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK DÜSTURUMUZ“

“Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek bizim düsturumuz. Her canlının yaşam hakkı olduğuna ve bizlerin buna saygı göstermemiz gerektiğine inanıyoruz.Belediyemiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezindeki her uygulama bu gerçek ışığı içinde gerçekleşiyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sokak Hayvanlarımız bizlere yüce Allah’ın emaneti. Toplumumuzun tüm kesimlerini temin ederiz ki her çalışmamız bu inanç ışığında hayat buluyor. Bu günde Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanı Zebur Deniz ve hayvan sever dostlarımızla rehabilitasyon ve bakım merkezimizde incelemelerde bulunduk. Her konuda olduğu gibi sokak hayvanları konusunda da her türlü yapıcı eleştiriye ve istişareye açığız. Merkezimiz halkımızın ziyaretine açık tüm hayvan severlerimizi bekliyoruz”” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876