Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner798

Başkan Kılıç Her An Halkla İçiçe
banner852

Göreve gelmesi ile birlikte startını verdiği Ortak Akıl Buluşmalarıyla, ilçenin tamamını kapsayan istişare ve birlikte hareket etme anlayışını ortaya koyan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her fırsatta Bafralılarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Sorularına ve beklentilerine cevap bulabilmek için Bafra Belediyesi’ne gelen vatandaşlar randevusuz Başkan Kılıç ile görüşüyorlar.

Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla, ortak aklı harekete geçiren Bafra Belediyesi, bu bağlamda her yaştan vatandaşlarla bir araya gelemeye özen gösteriyor.

Başkan Hamit Kılıç, makamında misafir ettiği vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyerek, söz konusu konuların incelenip çözüme kavuşması için ilgili birimleri harekete geçiriyor.

Vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Başkan Kılıç, çözüm odaklı ve merkeze insanı alan hizmet vizyonunun önemli bir halkasını vatandaşla yüz yüze görüşmek ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Başkan Kılıç, “Biz göreve başlarken ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğimizi, halka rağmen değil, halkla birlikte bir yönetim vizyonu ortaya koyacağımızı belirtmiştik. Şimdi yoğun iş temposuna rağmen fırsat oluşturarak hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz sözleri ile konuyla ilgili düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Vatandaşımızın talep ve önerilerine değer veriyoruz. Hemşehrilerimizin şehrin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, eksikliklere karşı bizlere önerilerini sunmalarını çok kıymetli buluyoruz. Bu sayede yol haritamızı da belirlerken şehrimizi ortak akılla, halkımızla birlikte yönetmenin de ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Hayatı kolaylaştıran ve daha yaşanılır bir kent için her alanda adım atıyoruz. Belediye olarak çok çalışacağız ve insanımıza mutluluk veren hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Bafra Belediyesi’ne giderek düşünce ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları bekletmemeye özen gösteren Başkan Kılıç, “Belediyemize her gün her yaştan ziyaretçimiz geliyor. Onlarla dertleşiyoruz. Onlar bize biz onlara gönüllerimizi açıyoruz. Onların mutlu olması sorunlarının giderilmesi için verdiğimiz çaba devam edecek. Bizler gönül belediyeciliğin gereğini yapıyoruz.” Dedi.

Halk gününde isteklerini ve görüşlerini birebir Başkan Kılıç’a aktarma fırsatı bulan ilçe sakinleri ise karşılaştıkları sıcak ilgi ve çözüm odaklı hizmet anlayışından ötürü Başkan Kılıç’a teşekkür etmeyi ihmal etmiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876