Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Başkan Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
banner852

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“14 Mart 1827'de “Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire” adlı okulun kurulması tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmektedir ve her yıl bu tarih “Tıp Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Tüm sağlık çalışanlarımızın vazifeleri son derece kutsaldır, değerlidir ve herkesin bu hizmete ulaşabilmesi en temel hakkıdır.

Ülkemiz sağlık sektöründe büyük bir ivme yakalayan küresel bir sağlık merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Diğer iş sektörlerimizde olduğu gibi hastanelerimizden hekimlerimize ve sağlık personellerimize kadar her alanda kaliteye odaklanmamız gereken seviyelere ulaştık. Bu sayede bedenen ve ruhen sağlıklı olan bireylerin eğitimden üretime, ülkemizin kalkınmasından toplumsal refah seviyemizin en üstlere çıktığını gördük ve bu başarıyı devletimizin öncülüğünde sürdürmeye kararlıyız.

Emeklerine paha biçemediğimiz bütün sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Yaşadığımız zor günlerde acımızı hafifletmek, yaralarımızı iyileştirmek için gece gündüz demeden ter döken sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Hayatımızın hangi döneminde ne olursa olsun hepimiz için en önemli şey, tartışmasız olarak sağlıktır. Doğumdan ölüme kadar her an bizleri yaşatmayı, acılarımızı azaltmayı ve bizlere daha kaliteli bir yaşam sunmayı hedefleyen tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz.

Gayretli ve başarılı çalışmalarıyla hep daha ileriyi, daha iyiyi hedef alan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlar, önümüzdeki günlerin hepsine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876