Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan Kılıç'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
banner852

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayata merhaba dediğimiz andan ölüme kadar yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere yol gösteren, fedakârlıklarıyla yolumuzu aydınlatan, hayatımızın her alanında bizleri desteklemekten vazgeçmeyen; eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren şüphesiz ki fedakâr kadınlarımızdır.

Her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmış, çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş olan kadınlarımız; tarihe imza atan Anadolu kadınlarımız ile aynı ruhu taşımaktadır.

Geleceğimizin mimarları, istikbalimizin yegâne teminatları olan kadınlarımız sorunlarımızın çözümünde aktif rol alarak çok yönlü düşünebilmenin tohumlarını üzerimize saçmış; eğitimden sanata kadar her alana yön vermişlerdir.

Bu kapsamda; ülkemizin kalkınmasında önemli bir paya sahip olan kadınlarımızı hayatın her alanında desteklemeyi sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz “Ortak Akıl Buluşmaları” projemiz doğrultusunda eğitimden siyasete kadar her meslek grubumuzun içerisinde aktif rol oynayan kadınlarımızı dinlemeye devam edeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruma düşüncesi ile hareket ederek ülkemizi ve milletimizi daha güzel günlere birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizde ve dünyamızda ayrım yapılmadan herkes için barış ve esenlik diliyor, şiddetin son bulduğu daha iyi bir dünya temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876