Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan Kılıç'in 'Karne' Mesaji
banner852

Eğitimin, milli kültürü ilelebet yaşatmanın en temel yolu olduğuna işaret eden Başkan Kılıç, binlerce yıllık birikimin gelecek nesillere eğitimle aktarılabileceğini belirtti. 

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ebeveynler, çocuklarını karnelerine göre değerlendirmemeli. Karneleri nasıl olursa olsun destekleyici davranışlarda bulunup, onları motive etmeye çalışmalı. Karneler, dönem boyunca gösterilen performansın sonuçlarıdır, başarının değerlendirilmesinde ise sadece bir araçtır. Karneler, çocuklarımızın değerini, kişiliğini ve zekâ seviyesini belirleyecek bir gösterge değildir.”

Çocukların gelişen dünyada, okuyan, sorgulayan, araştıran, azimle çalışan, donanımlı ve bilinçli bir şekilde yetişmesi için ailelerin, öğretmenlerin ve idarecilerin azami gayret göstermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Kılıç, eğitim öğretim yılı boyunca öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek adına gösterdikleri azim için öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. 

Öğrencilere de seslenen Başkan Kılıç, “Dönem boyunca çalışıp, yoruldunuz. Şimdi güzel bir tatil geçirmek hakkınız. Ancak tatilinizi geçirirken çeşitli sosyal aktivitelerin içerisinde bulunmaya çalışın. Bu sizin kişisel gelişimine inanılmaz katkı sağlayacaktır. Kültürel ve sanatsal çalışmaların içerisinde yer alıp, kitap okumayı asla ihmal etmeyiniz. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876