Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Başkan kılıç: “markalaşmanın önemine inanıyoruz.”

Bina tahsisi Bafra Belediyesince sağlanan, Damızlık Manda yetiştiriciliği süt toplama merkezinde düzenlenen törene;Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin,Bafra Damızlık Manda Yetiştiricileri Birlik Başkanı İsmail Metin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Üniversite temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve DOKAP işbirliği ile 52 adet süt sağım ünite tankının hayata geçirildiği törende konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hayvancılık Altyapısının Geliştirilmesi Projesinin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir ve DOKAP Başkanı Sayın Hakan Gültekin’e teşekkür ediyorum.Bafra Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliğimizle birlikte umut ediyorum ki katma değeri yüksek ürünler üretilerek pazarlaması yapılacak. Bu noktada Bafra Belediyesi olarak bizlerde bina noktasında olduğu gibi her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle Bafra’nın manda sütü, manda kaymağı ve manda yoğurdunu Bafra markasını da ön plana çıkartarak inşallah Türkiye’nin her yerine dağıtımını sağlarız. Bizler marka olmanın markalaşmanın önemine inanıyoruz. Bu gayret doğrultusunda hareket ediyoruz.” Dedi.

Törenle birlikte, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma idaresi Başkanlığı (DOKAP) Kaynaklı "Samsun ilinde manda sütünün uygun koşullarda sağımı ve toplanması altyapı kurulumu projesi " dâhilinde 4’lü sağım makinası ve süt soğutma tankı dağıtımı programı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.