Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Başkan Kılıç Öğrencilere Desteğini Aksatmıyor

Başkan Kılıç’ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerisınav yapılan okulların önünde kurulan çadırlarda,LGS’yegiren öğrencilereve onları heyecan içinde bekleyen velilere meyve suyu, kek ve su ikramında bulundu.

Sınava giren öğrenciler ve veliler,Bafra Belediyesi’nin yaptığı bu duyarlı hizmetten çok memnun olduklarını belirterek, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sınava girenöğrenci kardeşlerim ve değerli aileleri, büyük bir heyecanla çok erken saatlerde sınav yerlerine geliyor. Öğrenciler sınava girdiğinde, aileleri saatlerce okul önlerinde bekliyor. Bafra Belediyesi olarak hem sınav öncesi öğrencilerimize, hem de orada uzun zaman bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak, kendilerinin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Öğrencilerimizin hayallerindeki okula yerleşmelerini ve yaşamın her aşamasında hayallerinden vazgeçmemelerini diliyorum" dedi.

Bafra Belediyesi öğrencilere desteğini 10 Haziran Cuma günü, motivasyon amaçlı Resul Aydemir konseri ile ayrıca 18 Haziran Cumartesi TYT, 19 Haziran Pazar günü AYT sınavlarında da sürdürecek.

İlçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı Başkent Kültür Gezileri ise devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.