Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Başkan Kılıç Rektör Aydın'a Başarılar Diledi.
banner852
Samsun’da ikinci devlet üniversitesi olarak Mayıs ayında kurulan Samsun Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak On dokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Salih Kesgin’e de başarı dileklerini ileten Başkan Kılıç’ın ziyaret programında Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek’te yer aldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyarette, “Samsunumuz; 43 yıllık OMÜ’nün yanında Samsun Üniversitesi olarak yeni bir üniversiteye kavuşmuş bulunuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurucu Rektör olarak atanan Sayın Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Genel Sekreterlik görevine başlayan Sayın Doç. Dr. Salih Kesgin’e görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Şehrin batı tarafında OMÜ, doğu tarafında da Samsun Üniversitesi şehri iki tarafından kuşatacak ve şehrin her anlamdaki gelişmesine katkı sağlayacaktır bizler de bu katkıya destek vereceğiz” Dedi.

Samsun Üniversitesi kurucu Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mahmut Aydın ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Samsun eğitim şehri olma konusunda hızla ilerleyen bir kent. Bu hepimiz için önemli bir sorumluluk. Bize bu konuda güvenip bu sorumluluğu veren Sayın Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamak adına çok çalışacağız.” Dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876