Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan kılıç'tan tofaş kavşağı teşekkürü.
banner852

.Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçede yıllardır kangren haline gelen ve pek çok can ve mal kaybının yaşandığı kazalara sahne olan Samsun-Sinop yolu güzergâhındaki Tofaş kavşağı yapımına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından olur verilmesinin ardından yaptığı açıklama ile emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı’nın söz konusu projenin hazırlanmasında ve kangren halindeki sorunun giderilmesinde büyük çabası ve emeğinin bulunduğunun altını çizen Başkan Kılıç, “2020 Yılı Eylül ayı içerisinde ilgili alandagerçekleştirilen istişareler ve4 alternatif proje üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından hızlı bir şekilde ilgili bakanlıktan olur alınması takdire şayan bir çalışmadır” dedi.

Başkan Kılıç, yıllardır can ve mal kaybına sebebiyet veren kavşak üzerinde yapılacak çalışma, artık benzer üzücü vakaların yaşanmayacak olmasının yanında Bafra için önemli bir kazanım olacağını belirterek“Bafra’mızda sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik olarak Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İl ve İlçe yönetimimiz Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir birliktelik ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik ve uyum ilçede yıllardır devam eden sorunların birer birer ortadan kalkmasına vesile oluyor.

Bir süredir devam eden çalışmaları neticesinde “farklı seviyeli kavşak” imalatı yapılması onayının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızdan alınmış olmasındaki katkılarından ötürü; başta Sayın Cumhurbaşkanımız genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere:

Ulaştırma ve Altyapı Eski Bakanı Cahit Turan’a,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na,

Sorunun bir an önce çözüme kavuşması için yoğun çaba sarf eden Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı’ya,

Bölge Milletvekilerimize,

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na,

Karayolları 7.Bölge Eski Müdürü Murat Gönen’e

Karayolları 7.Bölge Müdürü RifatSilov’a

Ve emeği geçen herkese şahsım ve Bafralı hemşehrilerim adına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876