Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Başkan Kılıç Üniversite Öğrencileri buluştu

Turizm Fakültesi Hanife Aşcı Konferans Salonunda, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut moderatörlüğündegerçekleşen söyleşi programında eğitimlerine devam eden öğrencilerin ilçede karşılaştıkları sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç, farklı konularda kendisine yönetilen soruları cevaplandırdı.

Söyleşi programına Turizm Fakültesi’nin yanı sıra İşletme Fakültesi’nde eğitimlerini sürdüren öğrenciler katıldı.

İlçede bulunan iki fakültenin kendileri için bir şans olarak değerlendirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Başta Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali olmak üzere birçok organizasyonda birlikte hareket ederek projeler ortaya koyduk. Bugünkü söyleşi programımızda da genç kardeşlerimizin Bafra’mıza katma değer sağlayacak düşüncelerini dinledik, bizim onlar ile alakalı olan projelerimizi anlattık” dedi.

Her zaman olduğu gibi yine eğitim ile alakalı öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kılıç, “Gençlerimizin gücünü yanımızda hissettiğimizde daha özgüvenli ilerliyoruz. Bu açıdan daha çok gence ulaşan onların enerjisinden, azminden ve görüşlerinden istifade eden belediye olmayı sürdürecek,Bafra’yı hep birlikte yönetip daima ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Hamit Kılıç üniversite öğrencilerine ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde yaşamaları için farklı projeler hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

‘Başkan Öğrenci Buluşması’nın ardından öğrencilere hamsi ızgara ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.