Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Başkan Kılıç’a Hanımlardan Teşekkür

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye tarafından üç yıldır düzenli olarak hayata geçirilen ve Bafralı bayanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sağlıklı Yaşam Etkinliğine katılan Bayanlarla bir araya geldi.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Sağlıklı Yaşam Etkinliğine katılan bayanlar katıldı.

Sağlıklı Yaşam Etkinliğinin kendileri için oldukça önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Bafra Bayanlar, “Bizler için oldukça güzel bir alternatif oldu. Aile sıcaklığında sportif faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Her şey çok güzel. Devamının geleceğini biliyor, Başkanımız Sayın Hamit Kılıç nezdinde tüm Belediye personeline teşekkür ediyoruz” Dediler.

Etkinlikte düşüncelerini dile getiren Bafra belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Vatandaşımızdan gelen talep ve önerileri büyük bir hassasiyetle değerlendiriyoruz. Bayanlarımızın isteklerine de duyarsız kalmayarak Sağlıklı Yaşam Etkinliği adı altında, ücretsiz step, aerobik ve platesderslerini düzenli olarak yürütüyoruz.Gücün ve mutluluğun sebebi sağlıktır yaklaşımı ile 3 yıldır sürdürdüğü 'Sağlıklı Yaşam Etkinliği ‘ne katılan hanım kardeşlerimizle bu günde bir araya gelerek düşünce ve taleplerini de aldık. Etkinliğimizde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise Bafra Belediyemizde tüm kesimleri kucaklayan hizmet anlayışı hâkim. Bafralı Hanım kardeşlerimizin faydalanabileceği Sağlıklı Yaşam Etkinliği de bunlardan bir tanesi. Etkinliğin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.