Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Başkan kılıç“sosyal mesafeler kardeşliğimize engel olamaz”
banner852

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinnde gerçekleştirilen iftar yemeği dağtımında bizzat kendisinin yer almasından sonra bu kez de kırsal mahallelere yapılan gıda kolisi yardımı için direksiyona geçti.

Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştiridği çalşmalar ve hayata geçirdiği hizmetlerle takdir toplayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ilçe merkezine uzak mahallerde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan ramazan kolilerinin öncesinde hazırlanmasında görevli ekiplere yarddım etti.

Başkan Kılıç ramazan kolilerini ilçe merkezine 45 kim uzaklıkdaki Akalan mahallesinin yanında Kuzalan,İnözükoşaca,Asar ve Kapıkaya mahallelerinde ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırdı.

“Bafra’da kimse yalnız değildir” diyerek ihtiyaç sahibi her vatandaşa yardım elini uzatmaya devam edeceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçe merkezimizdeki iftar yemeği dağıtımın ardından bu kez de kırsal mahallelerimize ramazan kolisi dağıtımında yer aldık.Ekiplerimiz mahalle muhtarlarımızla birlikle bu hizmeti her gün düzenli olarak sürdürüyor. Bafra’da mesafeler kardeşliğimzie asla engel olamaz.Bu günde Ramazanın bereketini mahalle sakinlerimiz ile birlikte paylaştık, büyüklerimizle ve çocuklarımızla hasbihal ettik. Ramazanın feyz ve bereketine nail olabilmek için gayret gösterdik. Vatandaşlarımızın şahsımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakaları bizleri ziyadesi ile memnun etti.Hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkezinin yandında kırsal mahalelere de ramazan kolisi dağıtımına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876