Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Başkan Kılıç’Tan Başsavcı Ve Emniyet Müdürüne İade-İ Ziyaret
Bafra Belediye Başkanlığı görevine başlamasıyla hayırlı olsun ziyaretlerinde kendisini ziyaret eden kurum amirlerine iade-i ziyaretler yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen ve Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan iade-i ziyaretlerden ötürü Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci ve Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ederek, tekrar hayırlı olsun dileklerini sundular.

Ziyaretlerde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra ilçemizde Sayın Cumhurbaşkanımızın oluru ile göreve getirildiğimiz günden bu yana, İlçemize hizmetlerimiz için hızlı bir başlangıç yaptık. Bafra’ya hizmet etmek şimdi bize nasip oldu, hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz. Tabi bu anlamda ilçede ki kurumlarımızla ara ara bir araya gelip kurum işbirliğimizi ön planda tutarak, Bafra’ya hizmetlerimizi kurumlarımız ile birlikte ortak çalışmalar, projeler düzenleyerek yapacağız. Bafra Belediyesi olarak kurumlarımıza gereken her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından son buldu.

Ziyarette, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Şaban Hüryaşar ve Bafra Belediyesi daire müdürleri hazır bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.