Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Başkan Muharrem Uyar`dan Ramazan Bayramı

DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar Ramazan Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uyar Mesajın su ifadelere yer verdi ;

Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.Ne yazık ki Millet olarak yaşadığımız bu zorlu günlerde bayramların önemini daha iyi anlamaktayız. Evet kısıtlamalar hayatımızda olacak, evet yasaklarla dolu bir Ramazan geçireceğiniz. Ama gönüllerimiz, kalplerimiz bir olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve ülkemizin dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm Bafralı hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmesini temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.