Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

BAŞKAN ŞAHİN'İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
banner852
 AZİZ MİLLETİM ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM, 23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.


Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu gün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz.
İnanıyoruz ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye’nin ve barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Önderi, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu ve bu anlamlı bayramı dünya çocuklarına armağan eden Büyük Önder Atatürk ve Silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyor,
Aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyor, Saygılarımı sunuyorum.
Zihni ŞAHİN
Bafra Belediye Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876