Öne Çıkanlar trafik kazası diyarbakır
banner798

BAŞKAN ŞAHİN ŞAİRLERİ MİSAFİR ETTİ
banner852


Bafra Musıki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, organizasyon heyeti, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler ile birlikte Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat duygu ve düşüncelerini paylaştı. Anarat şunları söyledi:

“Bafra’mızda 4 gündür değerli davetlilerimizi ağırlıyoruz. İnşallah memnun edebilmişizdir. Neyzen Tevfik Kolaylı şiir Şöleni münasebetiyle sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Tabi ki bu organizasyonun arkasında bir güç var. Biz o güçten cesaret alarak Bafra’mızı hem yurt içerisinde hem de yurt dışında tanıtmak bu arada da Değerli hiciv üstadı Neyzen Tevfik’i anlamak ve anlatmak için bir organizasyon yapıyoruz. Biraz önce de belirttiğim gibi arkamızda bir güç var. O güç Sayın Başkanımız Zihni Şahin ve ekibidir. Sağ olsunlar bu organizasyonun başarılı geçmesi için ellerinden gelen tüm desteği verdiler. Bafra’yı hep beraber hem kültürel açıdan hem sosyal açıdan hem de ekonomik açıdan geliştirmeye uğraşıyoruz. Hem yönetim kurulum hem komisyonun mensupları hem de sizler adına kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Buraya gelen bütün dostlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu birliktelikten sonsuz mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bafra’mızda önemli bir sanatsal etkinlik düzenlediniz. Tabi ki bu organizasyona katkı ve daha etkili bir anlam sağlamada dışarıdan gelen siz misafirlerimiz oldu. Başka zaman da yine sizleri misafir etmek isteriz. Neyzen Tevfik Kolaylı dünyaya mal olmuş bir hiciv üstadı. Bu organizasyonları daha da güzelleştirmek için gayret göstereceğiz.” Dedi.

Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti: Bafra’mızı eğitim, tarım, sanayi, turizm ve kentleşme alanlarında ileriye taşıyacağız. Bunlar bizim ana hedeflerimizdir. Biz önemli bir vizyon ortaya koyduk. Bu uzun soluklu bir yoldur. Bu Deneme Bonusu yolda biz ve bizden sonraki nesiller inşallah yürüyecek ve Bafra’mızı çok daha ilerlere taşıyacaktır. İlçemiz doğal ve tarihi güzellikleri ile önemli bir şehirdir. Turizmde ilçemizin adının daha iyi duyuracağız. Bafra Turizmde önemli bir cazibe merkezi olacaktır. Biz bununda temellerini attık.”

Davetliler ziyaretin sonunda Başkan Şahin’e günün anısına ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. Başkan Şahin’e ve Bafralılara teşekkür ettiler. Başkan Şahin, daha sonra davetlilerin onuruna öğle yemeği verdi. Belediye Başkanı Zihni Şahin yemek sonrası ise yurt içi ve yurt dışından gelen davetli şairlere Çetinkaya Köprüsü ve Kuş Cenneti kabartmalı plaket ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Neyzen Tevfik Kolaylı Şiir Şöleni’nin akşam gerçekleşen organizasyonu ise Gençlik Merkezi Salonu’nda yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı Şölende Şairler şiirlerini okudu ve Bafra’da geçirdikleri son akşam olması nedeni ile duygularını dile getirdiler. Bafra’dan son derece mutlu ayrıldıklarını ifade eden davetlilere program sonunda komite heyeti tarafından hediyeler takdim edildi. Davetli olan bütün ülkeler adına da Kaymakam Halis Arslan’a, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin’e de milli kıyafetler giydirildi.

Programın bitmesinin ardından Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından yerli yabancı bütün davetlilere ilçenin meşhur damak tatlarından olan Bafra Dondurması ikram edildi.















Anahtar Kelimeler:
BafraKabul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876