Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Başkan Şahin Selfie çekimi ile Asfalt ve Kaldırım Çalışmalarına Başladı.
 Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Doğal gaz nedeniyle bozulan yollarımızı hızlı bir şekilde yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede gidereceğiz” dedi.

Belediyemiz tarafından başlatılan kaldırım düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilk etapta 3 bin 500 metrekare yapılacak olan kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Zihni Şahin burada yaptığı açıklamada çalışmaların en kısa sürede bitirilerek vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini söyledi. Bafra basınına burada bilgi veren Başkan Şahin, “Bafra’nın en eski çarşılarından biri olan zaireciler ve mobilyacıların olduğu eski adıyla Yün Pazarı'nın onarımı için çalışmaları başlattık. Daha önce esnaflarımızla bir araya geldik. Ancak doğalgaz çalışmaları nedeni ile programımızın seyri değişikliğe uğradı. Neticede burada doğalgaz çalışmaları bitti. Biz de çalışmalarımıza başladık. Burada kaldırımları genişleterek vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacağız. Buna paralel olarak asfaltlama yapacağız. Buradaki çalışmalarımızı Tekel Caddesi ve Alaçam Caddesi'ne, oradan da Yaşardoğu Caddesi'ne bağlayacağız. Daha sonra pazaryeri civarında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Doğal gaz nedeni ile bozulan yollarımızı hızlı bir şekilde yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede gidereceğiz.” diye konuştu.

Başkan Şahin bilgilendirme toplantısından sonra da basın mensupları ile Cratosslot selfie çekimi yaptı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.