Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

BAŞKAN ŞAHİN VE EŞİ ŞÜKRİYE ŞAHİN OYUNU KULLANDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Eşim Şükriye Şahin hanımefendi ile oyumuzu kullandık. Uzun süren bir çalışma yaptık. İlçemizin hemen hemen her mahallesine gittik. Duygu ve düşüncelerimizi hemşerilerimizle paylaştık. Milletimizden destek talep ettik. Bugün ise milletimizin karar günüdür. Milletimizin sağduyusuna inanıyor ve vereceği karara saygı duyuyoruz. Sonuçların ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diliyoruz.

Demokrasi milletin iradesi ve tercihine saygı duymaktır. Bizim için EVET diyen gönlümüzün sultani HAYIR diyende Başımızın tacıdır Bu süreçte yaptığımız çalışmalarda bizleri misafir eden tüm hemşerilerime muhtarlarımıza sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda emek veren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.