Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Başkan Tosuner'in Kurban Bayramı Mesajı

Yayımladığı mesajında Kurban Bayramını karşılamanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Tosuner, Birlik ve Beraberlik Mesajı verdi.

Kurban Bayramı’nın herkesi hoşgörü ve iyilikte bir araya getirmesini dileyen Başkan Tosuner, “Bayramlar, iyiye, güzele ve sevgiye yakın olmak demektir. Umudu ve mutluluğu bizlere müjdeleyen Kurban Bayramı’nın coşkusunu milletimiz ve Çiftçimizle birlikte karşılamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Başkan Tosuner,“Çiftçimiz için iyi bir sezon olmasını diliyoruz. İnşallah çiftçimizin yüzü güler, bölge insanlarımızın yüzü güler. Kurban Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bu güzel günlerde ve toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Kurban Bayramının tüm insanlığa, çiftçilerimize huzur, sağlık, bereket dolu bir yıl getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe halkımızın ve İslam aleminin, Kurban Bayramını kutlar, saygılar sunarım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.