Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Başkan Yılmaz'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
banner852

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı YILMAZ kutlama mesajı ise şöyle;

Ulus olarak, büyük bir zafere ulaştığımız Kurtuluş Savaşımızla, güçlü bir devlete ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırılışımızın 95.yılına ulaşmış bulunuyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde ve önderliğinde büyük Türk Milleti’nin, kanı, canı ve büyük emekleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyetinin, tüm varlık ve değerleriyle sonsuza kadar yaşatılması, her vatandaşımızın vazgeçilmez ortak sorumluluğu olmalıdır.

“Andımız”dan, rahatsız olanları anlayabilmek mümkün değildir. ”Türk’üm, doğruyum, çalışkanım..”dan rahatsızlık duymak, en hafif ifadesiyle, gaflettir. ”Yerli ve Milli” sözlerini dillerinden düşürmeyenler, ”Andımız”a karşı duruşlarını, bu söylemlerinin neresine sığdırabiliyorlar? Yolumuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal savaşı kahramanlarımızın kurduğu Cumhuriyeti, sonsuza kadar yaşatmak, cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve geliştirmektir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876