Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Bekar`dan Kurban Bayramı Mesajı
banner852

Bayramlar birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarınızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasreti bitirmenin yegane yollarından bir tartışmasız bayramlardır.

Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da yardımcı olacaktır.  Bayramlar küskünlerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden en güzel dilek ve isteğimdir. İnancım odur ki, Türk Milleti ebediyete kadar son yurdunda, bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını kutlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımızın ve Türk İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, Nice Bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan dilerim.” 

İsmail Bekar

Bafra Belediye Meclis Üyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876