Öne Çıkanlar Midye samsunda kaza
banner798

Belediye yaza damga vurmaya başladı.
banner852
Doğal gaz çalışmalarının kış mevsimi demeden hızla ilerlemesi mevsim itibarıyla yapılamayan asfalt çalışmaları nedeniyle bazı mahallerde yol problemleri oluşturdu. Başkan Şahin ise; “Hazırlıklarımızı yapıyoruz bu yaz yoğun asfalt ve kaldırım çalışmaları yapacağız açıklaması” ile vatandaşlardan sabır ve anlayış rica etmişti.



Başkan Şahin sözünü tutu ve Bafra Belediyesi asfalt ve kaldırım çalışmalarında ilk atılımını büyük bir alan olan yoğun iş ve yaya trafiğinin yaşandığı İlçemizde Yün Pazarı olarak bilinen Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi ve Tütün Mağazaları 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sokakları kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını başlattı. Bu alanda Bafra Belediyesi araç gereç ve personelleri hummalı bir çalışma içine girdi. Çalışmaları Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yerinde inceledi, çalışanlar ve esnaflarla sohbet etti.



Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:



“İki Yıl içinde Gazipaşa, Kemalpaşa, Mevlana, Büyükcami, Cumhuriyet, Hacınabi, Yaka, Tabakhane Mahallelerimizin cadde ve sokaklarında asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Her mahallemizde yama çalışması yaptık. Yaptığımız asfalt ve kaldırımlar vatandaşlarımız tarafından beğenildi ve takdir edildi. Yolumuz çok fazla. Şehir merkezimizde 400 Kilometre yolumuz var. Diğer yandan doğal gaz çalışmaları da devam etti. Vatandaşlarımız da haklı olarak asfalt ve kaldırım istiyor. Yeni mahalle olan köylerimizde de çakıllama ve asfalt yol yaptık. 32 çocuk oyun parkı kurduk. Büyükşehir belediyemiz de asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptı ve yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beye teşekkür ediyorum. Cenaze aracı, greyder, yükleyici, yama silindiri ve temizlik kamyonu olmak üzere 5 adet iş makinesi ve araç aldık. Yeni mezarlığımızı hazırladık. Yamaç paraşütü ve balon gezileri ile turizm potansiyellerimizi ve ilçemizin tanıtımını öne çıkardık. Sosyal ve kültürel etkinlikler yaptık ve destekledik. İlçemizi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Hemşerilerimin mutlu ve acılı günlerinde yanlarında olmaya gayret ettim. 2 adet tarihi binayı aldık ve restore edilecek. Şimdi yaz mevsiminin gelmesiyle asfalt ve kaldırım çalışmalarına yoğunlaşıyoruz. İlçemizde Yün Pazarı olarak bilinen Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi ve Tütün Mağazaları 1, 2, 3, 4, 5, 6. Sokakları kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını başlattık. İlçemize hayırlı olsun diyorum. İnşallah yol problemlerimizi azaltacağız. Bugüne kadar sabır, hoşgörü ve anlayış gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”













Anahtar Kelimeler:
BafraKaldırım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876