Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bir destek de Gökyüzüm Halı Yıkama`dan %10 indirim

Samsun`un Bafra İlçesinde faaliyet Gösteren Gökyüzüm Halı Yıkma Fabrikası İşletmecisi Mustafa Demircioğlu Gazi ve Şehit Yakınlarına tüm ürün ve hizmetlerinde % 10 indirim yaptı.

Gökyüzüm Halı Yıkama İşletme Sahibi Mustafa Demircioğlu Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesinde %10 indirim Protokolü İmzaladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan işletme sahibi Mustafa Demircioğlu; “Şehitlerimizin kutsal emanetleri ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Biz de şehit ailelerimize destek amaçlı firmamız adına bir protokol imzaladık. Başka vatanımız ve gidecek başka bir ülke yok. Bu vatan hepimizin. Biz şehit ailelerine ne kadar destek olursak bu vatan dimdik ayakta durmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili konuşan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi 2. Başkanı Gazi Astsb. Hakan Keser; “Bafra Altınkaya Mahallesi Ali Çetinkaya Sokakta ticari faaliyette bulunan Gökyüzüm Halı Yıkama İşletmecisi Mustafa Demircioğlu'nun imzalamış oldukları protokol ile Artık şehit ailelerimize ve gazilerimize Bafra Gökyüzüm Halı Yıkama işletmesinin tüm ürün ve hizmetlerinde % 10 indirim uygulanmaya başlanmıştır.

Bafra Gökyüzüm Halı Yıkama işletmecisi Mustafa Demircioğlu beye duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.