Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Çiçeği Burnunda Bakan Demircan Bafra’da
banner852

Ak Parti ilçe teşkilatının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun Ak Parti Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, AK Parti ilçe teşkilatı e çok sayıda AK Partililer katıldı.

Açılış konuşmasını Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptı, Yurduseven konuşmasında, ‘’önceki dönem Gençlik ve Spor bakanımız ayın Akif Çağatay Kılıç’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz, kendileri bakanlığı boyunca Samsun’a önem vermiş onun döneminde çok sayıda tesisleri Samsun’a kazandırdı, bu yatırımları sağlık yönünde de Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan döneminde de devam etmesini diliyoruz, ben bu vesileyle bakanımıza tekrar hoş geldin diyorum’ dedi.

Samsun’un ve Bafra’nın başına talih kuşu konmuştur diyen Başkan Zihni Şahin konuşmasına şu şekilde devam etti, spor yatırımlarından sonra sağlık yönünde de birçok yatırımlar olacaktır. Ben kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum’ dedi.
Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, ‘’Bafra her zaman olduğu gibi yine heyecanlı, yine sevgi dolu, Bakanımızdan beklenti büyük bir yıl boyunca çalıştığımız Medikal OSB’nin artık sonuna geldik. İnşallah bundan sonra sıra meyvesini almaya gelecek. Samsun’da osb hakkında konuştuğumuz sırada Ahmet ağabeyimizin sağlık bakanı olarak görevlendirilmesi bizi heyecanlandırdı hem de beklentilerimizi yükseltti. Kendisi tüm bunları değerlendirecek dir diyerek Milli irade çok güçlüdür bunun en net şeklini Fetö darbe girişiminde gördük, milletin gücü her şeyin üstündedir’ dedi.

Halk içinde muteber bir nesne yok delet gibi olmaya, devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi, Kanuni Sultan Süleyman sağlığın önemini en iyi şekilde vurgulayan şiirinde yerini alıyor diyen çiçeği burnunda Sağlık Bakanı Ahmet Demircan şunları söyledi, ‘’sağlık sektörü insanın doğumundan, ölümüne kadar devam eden bir ihtiyacı, Sağlık bakanlığının bizi tercih etmesi, değerli Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın bir teveccüh göstermesi fevkalade onurlu ve gururlu bir o kadar da sorumluluğu ağır olan bir bakanlık.

Dediğim gibi sağlık doğum dan ölüme hiç aksatılmadan devam eden bir meslek, Türkiye bu meslekte son 15 yıl içerisinde çok güzel noktalarda geldi. ama Türkiye’nin sağık hizmetini biz burada bırakamayız. bu sektörü daha üst seviyelere getirmek bizim boynumuzun borcu, ’Türkiye Sistem Değişikliği İçerisinde’’Tükiye’nin bir sistem değişikliği içerisinde de olduğunu vurgulayan Bakan Demircan, 16 Nisan’da yaptığımız referandum milletimiz bir karar verdi, ve dedi ki bu parlamenter sistem parçalı sistem, bu sistemde parlamenterler kendi aralarında uyum sağlayamıyor, yetkilerin tek bir elde bulunması doğru bir sistem diyerek anayasa değişikliğini bu milletimiz onayladı.

Sağlıkta da bu değişime dönüşüme uygun yeni dönemde elbette yerine getirilmeli sistemdeki çok başlılık, sistemde sürdürülebilirlik beklentilerinde elbette ki çalışmalarımız olacak. Türkiye büyük yatırımlar yaparken, yatırımlar için gerekli donanımı eski alışkanlıklarımız da olduğu gibi bu yatırımlar için hazırlanan paraları ülke içerisinde tutmaktır şekilde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
BafraZiyaretBakan Demircan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876