Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Covid-19 Hasta Sayısı Sıfırlandı
banner852

Kırmızı renkle "Çok yüksek riskli" iller arasında yer alan ilimizde bir sevindirici haber İlçemizde Bulunan Özel Medi Bafra Hastanesi’nden geldi. Sağlık Bakanlığınca açıklanan korona virüs haritasında kımızı renkle “Çok yüksek riskli” iller arasında gösterilen Samsun’da vaka sayıları düşüyor.

İlçemizde de düşen vaka sayıları nedeniyle Özel Medi Bafra Hastanesinde, Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, ilk kez covid pozitif veya şüpheli hasta sayısının sıfır olduğunun müjdesini verdi. Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, "Tam kapanma sürecinin olumlu etkilerini görmeye devam ediyoruz. Yaklaşık 1 yıldır Kovid yoğun bakımımızda ilk kez hasta yatışı yok, servislerimizde de azaldı. Bu mücadelede ön saftaki tüm emekçi kahramanları kutluyorum. Bu kahramanlarımızı gün gelecek tarih minnetle hatırlatacak” görüşlerine yer verdi.

AYGÜL, ÖZEL MEDİ BAFRA HASTANESİ SIFIRA İNDİ

Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, “Özel Medi Bafra Hastanemizde ki sağlık çalışanlarımız hastaneye gelen her vatandaşın HES kodunu isteyip ateşlerini tek tek ölçtüler. Bir hastanın bile olmadığı Hastanemizin yoğun bakım ünitesi ve Covid-19 servisi ise tamamen boşaldı” vurgusu yaptı. Özel Medi Bafra Hastanesi kovid servisinde yatan hastanın olmadığını belirten Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, “Hastanemizin vaka sayısı konusunda sıfıra inmesi sağlık çalışanları olarak bizleri çok mutlu etti” dedi.

AYGÜL, SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLARAK HEPİMİZİ MUTLU ETTİ AYGÜL, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, "Pandemi süreci başladığından beri sürekli olarak yoğun bir şekilde Covid-19 vakaları ile çalışmaktayız. Bu vakaların mümkün mertebede tüm önemleri ve gerekli çabaları göstermekteydik. Bu hafta bunun meyvesini yedik. Şu an Hastanemizde vaka sayısını sıfıra indirdik. Bu tabii ki bütün sağlık çalışanları olarak hepimizi çok mutlu etmiştir. Ekiplerimiz ile birlikte bir vaka tespit ettiğimizde yerinde müdahaleleri en hızlı şekilde yapmaya çalıştık. Ne kadar hızlı müdahale ettiysek o kadar hızlı bir şekilde vakaların yayılmasını engelledik. Bu bizim için gerçekten çok önemliydi. Yoğum bakım ünitemizde ve servisimizde şu an yatan koronavirüs hastamız yok. Korona vaka sayısı azaldığı için hastanelerin de bir yükü vardı. Bu durum tabiki hastanemizde ki yükü de sıfıra indirmiş durumda. Hastanemizde şu an yatan korona hastamız yok" dedi.

ŞAFAK AYGÜL’DEN REHAVET UYARISI

Vatandaşlara çağrıda da bulunan Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, "Bizim vatandaşlarımızdan bir ricamız olacak. Kesinlikle rehavete kapılmayalım. İlçe olarak Vaka sayımız azalmış olabilir ama bu durum bizi kesinlikle rehavete düşürmesin. Ne kadar çok önlem alırsak, ne kadar çok dikkat edersek bizler için o kadar iyi olur” mesajını verdi.

BİZDE SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gerçekten bu zor günlerde böyle manidar bir haberi sizlerle paylaşmamız çok önemliydi. Konu hakkında bizzat görüştüğüm Özel Medi Bafra Hastanesinin Genel Müdürü Şafak AYGÜL, Hanımefendinin böyle güzel bir haber vermesi gerçekten bizleri de hem memnun etti, hemde çok duygulandırdı. Tabi bu gelişmeler kolay olmadı... Hastane çalışanları, Özel medi Bafra'da 7/24 Covid-19 illeti çıktıktan itibaren günümüze kadar çok yoğun bir tempo ile çalıştılar.

Bilhassa Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Özcan AYDOĞDU ve ekibi bu zor günlerde adeta cephede ki gibi savaş verdiler. Şu bir gerçek ki; Çoğu hasta tedavi edilirken bir çok çalışan da Covid-19 illetine kapıldı. Rabbim kendilerinden razı olsun. Sadece onlar mı ? Tüm Medi Bafra doktorları, hemşireleri, hizmetlileri adeta dirsek teması yaparak bu Covid-19 savaşında birlikte hareket ettiler. Bu vesile ile Özel Medi Bafra Hastanesinin genel müdürü ve benim çok saygı duyduğum değerli insan Şafak AYGÜL hanımefendinin nezlinde tüm çalışanlara teşekkürlerimizi , saygılarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz. İYİ Kİ VARSINIZ... Çalışmalarınız da başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876