Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

Demircan'dan Bafra'ya müjde
banner852

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’in,2010 Yılından beri devam eden Bafralı yolcu ve minibüs sahiplerinin çilesinin sona ereceği haberinin ardından bir müjde de Samsun Milletvekili Dr.Ahmet Demircan’dan geldi.

65. Hükûmette Sağlık Bakanlı olarak görev yapan Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Bafra Diş Hastanesine kısa süre içerisinde kavuşacağını belirtti.

Demircan: “Bafra Diş hastanesine kavuşacak”

Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hamit Kılıç ile birlikte, Bafra’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Samsun Milletvekili Ahmet Demircan: “Bafra’mızın Diş Hastanesi ile ilgili beklentisinin farkındayız. Bilinen süreç devam ediyor. Diş hastanesi sağlık Bakanlığının programı dâhilinde. Kimsenin şüphesi olmasın ki Bafra Diş Hastanesine kavuşacak.

Demircan: “Samsun’u 30 yıl daha sağlıkla ilgili ihtiyacı olmaz hale getirdik”

Milletvekili Dr.Ahmet Demircan Samsun genelinde yapılan Sağlık çalışmaları hakkında da bilgi vererek : “Samsun’umuzun ve ilçelerinin sağlık alanında da gelişimi sağlaması için yoğun gayret içerisindeyiz. Samsun’da şehir hastanesinin ihalesi devam ediyor. Tekkeköy hastane temeli atılacak. Atakum’a yapılacak 250 yataklı hastanelerin işi bitti ihaleye çıkılıyor. Alaçam –Yakakent arasında arşa işi tamamlandı o da programda. Kavak Hastanesi yenilenme ihalesi yapıldı. Salıpazarı’ndaki hastane inşaatı devam ediyor. Çarşamba hastanesi bitti açılışa hazırlanıyor. Vezirköprü’de ise %10’luk bir kısım kaldı. Bitiyor. Dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876