Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Dilara Yıldız Perşembe günü toprağa verilecek

5 MERMİ İSABET ETTİ

Tuzla'da, eski nişanlısı avukat Dilara Yıldız'ı (29) silahla öldüren şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sahilyolu Caddesi'ndeki bir restoranda kadına silahlı saldırı düzenlendiği ihbarı üzerine harekete geçti.

Olay yerine giden polis ekipleri, baş, boyun ve göğüs bölgesine 5 mermi isabet eden Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KATİLİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil Oktay Dönmez,Dilara Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini öne sürdü, "Öldürme kastım yoktu. Kendisini zorla alıkoymadım. Birlikte el ele evden çıktık. Yemek yemeye gittik.

Nişanlı olduğumuz sürece almış olduğu para ve altınları vermedi.

Yalnızca annemin takmış olduğu takıları verdi. Bana da 'Ben seni kullandım attım.' dedi. Ben bu süreçte maktul tarafından sürekli kullanıldım ve tahrik altında kaldım.

Yemeğe gittiğimizde maddi zararlarımı senet ile kendisinden alacaktım. Kendisi de senet vereceğini kabul etti." savunmasını yaptı.Yemek için gittikleri mekana 2 kişinin geldiğini ve bu kişilerin silahlı olduklarını düşündüm  "Karşımda oturan adam ayağa kalkınca bana sıkacağını düşündüm.

Elimi belime atıp havaya 2 el ateş etmeyi düşünüyordum. O anda Dilara Yıldız panikledi. Ben cinnet getirdim ve ne olduğunu anlayamadım. Dilara'nın yerde yattığını ve polislerin bana silah doğrulttuğunu gördüm.

SOSYAL MEDYA MESAJLARI KAN DONDURDU

Tuzla'da dün gece saatlerinde bir restoranda yemek yiyen avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı Oktay Dönmez'in Avukat Dilara Yıldız'a sosyal medya üzerinden attığı mesajlar ise kan dondurdu. 

Dönmez'in, Dilara Yıldız'a attığı mesajlarda Yıldız'ı öldüreceğini açıkça söylediği ve "çok zamanın yok bu hayatta" diyerek tehdit ettiği görüldü.

Katil zanlısı DÖNMEZ Anadolu Sulh Ceza Hakimliği de şüpheli Dönmez'in sevk edildiği 3 ayrı suç maddesinden de tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

MEMLEKETİ BAFRA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Dilara Yıldız'ın cenazesi yarın saat 12.00'de İstanbul Barosu önünde düzenlenecek törenin ardından Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Aktekke köyünde toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.