Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Düğünlerde silah atma yasağı!
banner852

Bafra Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığınca Türk Ceza Kanunun ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet kapsamında 24.07.2021- 25. 07.2021 tarihi ile 26.07.2021 17:00 / 00:00 saatleri arasında 35 dış mahallede 38 düğün, asayiş devriyeleri destekli 43 sivil personelin görevlendirilmesi ile denetlenmiştir.

Video kamera ve fotoğraflarla almak sureti ile gerçekleştirilen uygulamalarda 4 kişinin tüfek, 7 kişinin kurusıkı tabanca, 12 kişinin de gerçek tabanca ile olmak üzere toplamda 23 kişinin atış yaptığı tespit edilmiş, şahıslardan kimliği tespit edilen 5 kişiye Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile TCK 170 maddesi ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanuna muhalefetten tahkikata başlanılmıştır. Diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir. 

Toplumun huzur ve güveni için özveri ile çalışan Jandarma personelimiz mesai menfumu gözetmeden halkın içerisinde halk için çalışmalarına devam etmektedir. 

Düğünler, iki kişinin mutluluğunun sevenleri tarafından paylaşılmasıdır. Maddi ve manevi olacak bu destek asla ateş açmak sureti ile verilemez. Ateş açanın kendi egosunu tatminden öteye geçemeyen bu eylem bir çok acıların yaşanmasına sebep olmuştur. Bir çok sevenimiz vefat etmiş veya sakat kalmıştır.

Düğünlerde ateş açılması ile ilgili önleyici tetbirler devam edecek olup bilgi sahibi vatandaşlarımızın Jandarmaya yardımcı olmasını bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876