Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

DÜNYA ŞAMPİYONU BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
26 Şubat’ta Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya kick boks şampiyonasında çıktığı unvan maçında 2 yıldır kemeri elinde bulunduran İranlı sporcuyu nakavt ederek kemerin yeni sahibi Bafralı Ümit Kazanbaş olmuş ve Dünya Kupası unvan maçını başta Azerbaycan TV kanalları olmak üzere pek çok ülkenin televizyonları canlı olarak yayınlamıştı. Dünya şampiyonu boksörümüz ve antrenörü Serkan Cezayirli Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle 80 kiloda dünya şampiyonu olan kick Boks sporcumuz Ümit Kazanbaş ve antrenörü Serkan Cezayirli’yi tebrik ediyorum. Şampiyon boksörümüz 10 yıldır bu sporun içinde yer alıyor, antrenörü Serkan Cezayirli ile birlikte büyük emekler verdi. 26 Şubat’ta ise 24 yaşında dünya şampiyonluğunu kazanarak bizleri mutlu etti.

Türkiye ve Bafra olarak gurur duyduk. Disiplinli çalışma, emek vermek ve inanmak başarıya giden önemli adımlardır. Sporcumuz bunu gerçekleştirdi ve genç yaşta örnek oldu. Gençlerimizin spor yapmalarını önce sağlıkları için öneriyorum. Bizde bu konuda üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimize kendilerine inanmalarını öneriyorum. Dünya şampiyonu boksörümüz bunun en güzel örneğidir. Boksörümüze aynı disiplin, emek, çalışma ile devam etmesini ve unvanını korumasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.