Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Eczacılık Fakültesi Bafra`nın
banner852

Bafra İşletme Fakültesinin bu yıl ÖSYM tercih kitapçığında yerini Almasıyla Tekrar gündeme gelen Eczacılık Fakültesinin Bafra`ya kurulmayacağı konusu gündeme oturmuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Eczacılık Fakültesi'nin kurulup, kurulmayacağı yönündeki gelişmelere Son noktayı koydu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten Orhan Kırcalı, "Bu görüşme neticesinde YÖK Başkanımız bizlere, Eczacılık Fakültesi'nin Bafra'ya kurulmamasıyla ilgili bir sorun olmadığını, Bafralıların bu konuda artık rahat olması gerektiğini belirtti. Başkan Saraç'a ilgi ve alakalarından ötürü Bafra adına teşekkür ediyorum. En kısa süre içerisinde hayırsever Arslan ailesi tarafından yaptırılan fakülte binası Eczacılık Fakültesi olacaktır.” Dedi.

ECZACILIK FAKÜLTESİ BAFRA`NIN

Bu noktada Eczacılık Fakültesinin Bafra’mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan’a, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a ilgi ve alakalarından ötürü Bafra adına teşekkür ediyorum. Ayrıca yine Eczacılık Fakültesi sürecinde güzel bir birlik beraberlik örneği sergileyerek tek yürek olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’e ve Bafralı hemşerilerimle gurur duyuyor saygı ve selamlarımı iletiyorum. Eczacılık Fakültesinin Samsun’a ve Bafra’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876