Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Emlak Rayiç Değerleri Tapu Müdürlüğü İle Paylaşılacak

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra Tapu Müdürü İsmail Karataş ile imzaladığımız protokol gereği; Belediyeye vadesi geçmiş borcu bulunmaması şartı ile Emlak Rayiç Değeri Belgesi, Tapu Müdürlüğü tarafından da vatandaşlara verilebilecek.

Yapılan protokolle, tapu müdürlükleri ve belediye birimlerindeki işlem yoğunluğunu azaltmak, işlem süreçlerini kısaltarak verimliliği artırmak ve sürekli kılmak, tapu ve belediye hizmetlerinin etkin, hızlı ve güvenli sunulması hedefleniyor.

Protokolün hayata geçmesiyle birlikte, hem Tapu Müdürlüğü’ndeki hem de Belediyede ki iş yoğunluğu azalarak işlem süresi kısalmış olacak.

Elektronik ortamda yapılabilecek işlemlerle personelin iş yükü azaltılarak, çalışan ve vatandaş memnuniyeti sağlanacak. Böylece tapu işlemlerinde tapu harcına esas olmak üzere talep edilen emlak beyan değerinin ilgililerince elde alınarak ibraz edilmesindeki zaman kaybı ortadan kaldırılarak, bu belgenin güvenli elektronik ortamdan temin edilmesi sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.