Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Ertükmen'den Başkan Kılıç'a ziyaret
banner852

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Bafra Kaymakamlığı’na atanan Cevdet Ertürkmen’in makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından, Kaymakam Ertürkmen’de Başkan Kılıç’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 

Kaymakam Cevdet Ertürkmen iadeyi ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile görüştü. 

Başkan Kılıç, Bafra için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. 

Samimi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden Kaymakam Ertürkmen ise Başkan Hamit Kılıç ile sık sık bir araya geleceklerini vurgulayarak;“Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876