Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner797

Fatih Yıldız`dan Ramazan Bayramı Mesajı
banner852

Bayram Mesajında YILDIZ Şu ifadelerde bulundu;

1Bir Mum, Diğer Mumu Tutuşturmakla Işığından Bir Şey Kaybetmez. Mevlana...Bir Ramazan Ayını Daha Bitirmek Üzereyiz ALLAH'ım Tuttuğumuz Oruçları,Kıldığımız Namazları Kabul Eylesin.

Corona Virüs Çıktıktan Sonra ve Ramazan Boyunca Mahallemize,Askıda Ekmek, Evlerimize Gıda Yardımları Yapan Büyüklerimin Ellerinden Öperim Kardeşlerimin Ellerinden Sıkarım Mahallemize IŞIK Olduğunuz ve Bu Işığı Devamlı Aydınlık Tutup Her Zaman Yanımızda Olduğunuz İçin ALLAH'ım İşlerinizde Bereketli, Hayırlı İşler Dileyerek,Ailenizle Beraber Huzur Mutlu Sıcak Yuvanızın Her Daim Daha Nice Ramazan Bayramlarına Erişmeniz Dileğiyle Kardeşiniz Olarak Sizlere Şükranlarımı Sunuyorum.

İyi ki  İSMET PAŞA MAHALLEMDE Muhtar Olarak Görev Yapıyorum

İyi ki Sizleri Tanımışım Siz Büyüklerimle Onur ve Gurur Duyuyorum,

Mahalle Halkım başta olmak üzere tüm Bafra Halkı ve Bafra Spor Camiasının da RAMAZAN BAYRAMINI Kutlar,Huzurlu Sağlıklı Kalmanız Dileğiyle Saygılarımı Sunuyorum."dedi.

           Fatih YILDIZ

 İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı

 1930 Bafraspor Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876