Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner798

Fen İşleri Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yol ve kaldırımlarda sıkıntı arz eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor.

Hacınabi Mahallesi Hacıahmet sokakta kaldırım ve orta refüj çalışmalarında sona gelindi. Söz konusu sokakta çalışmaların tamamlanmasının ardından yaz programı dâhilinde asfaltlanacak. Hacıahmet sokakta 2132 m² kaldırım,319 m orta refüj çalışması yapıldı.

Altınkaya mahallesi Ticaret Okulu sokakta 2500 m² yol ve parke kaldırım, Tabakhane mahallesi Şıhlar 2.Sokakta ise parke taşı yol ve kaldırım çalışması devam ediyor.

“Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için çalışıyoruz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bafra’mızda vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için tüm imkânlarımızı seferberettik.Fen İşleri Müdürlüğümüz, mevsimin el verdiği ölçülerde birçok alanda çalışmalar gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.