Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Firdevs Yeşilyurt`da son görev
 Bafra’nın sevilen gazetecisi ve TRT Bafra Temsilcisi Vural Yeşilyurt’un eşi, Ziraat bankası emeklisi Firdevs Yeşilyurt son yolculuğuna uğurlandı.
Bafra’nın sevilen gazetecisi ve TRT Bafra Temsilcisi Vural Yeşilyurt’un eşi, Ziraat bankası emeklisi Firdevs Yeşilyurt Vefat etti.

Evde Kalp krizi geçiren Firdevs Yeşilyurt, eşi tarafından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yeşilyurt buradaki ilk tedavisinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesinde kalp ameliyatı olmuştu.

Ameliyat sonrası 74 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren FİRDEVS YEŞİLYURT hayata tutunamadı.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Büyük camide kılınan cenaze namazından sonra Bafra Asri Mezarlığında defnedildi.

Cenazeye Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, siyasi parti başkanları, başkan adayları sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.