Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Fiziksel Engelli Genç Öğrenci Oğuzhan Engel Tanımadı

Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi; Oğuzhan Altürk, gurur ver,ici bir başarıya imza attı.

Okuun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" Fiziksel engelli Oğuzhan Aktürk; hayatın getirdiği tüm zorluklara rağmen, meslek lisesinde okumayı tercih etmiş ve okulunu başarı ile bitirmiştir.

Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanına kayıt olan Oğuzhan Aktürk için; okulda ders işleyebileceği bir bilgisayar laboratuvarı hazırlanmış, öğrencinin gayreti, öğretmenlerin fedakârlığı ve sınıf arkadaşlarının da desteği ile ile okulu başarı ile tamamlamıştır.

Oğuzhan Aktürk 3 yıl boyunca fiziksel engeline rağmen; yaz kış demeden mesleki açık öğretim lisesi ders saati olan akşamları okula gelmiş, sağlık problemleri hariç hiç devamsızlık yapmamıştır.

Lise öğrenimi boyunca dersleri iyi olan Oğuzhan Aktürk okulun düzenlediği TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı' nda da engelli bireylerin hayatını Kolaylaştırmak amacıyla, bir de proje hazırlamıştır.

Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı' nı başarı ile tamamlayan Oğuzhan Aktürk, gayreti ve çalışkanlığını devam ettirerek Amasya Üniversitesi Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnternet Ve Ağ Teknolojileri Uzaktan Eğitim Programı' nı kazanmıştır."

Kendisini ve başarılarını tebrik ederiz. "

Haber . Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.