Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Gaziosmanpaşa İlkokulu' nda Canlı Dersler Başladı

Müdürlüğünü Sefer Uslu ve Yardımcılığını ise AsımTamer Çöller' in yaptığı, Samsun Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulun' da canlı derslere başlandı. Konuylailgil i olarak; okulun web sayfasından yapılan açıklama şöyle :

" Okulumuz 2 / C sınıf öğretmeni Ümran AKYURT; 01 Nisan 2020 Çarşamba günü itibarıyla, öğrencileriyle internet üzerinden canlı derslere başladı.

Uzaktan eğitimin verimli olabilmesi için okul ve ailenin işbirliği içinde çalışarak, bu sürecin sağlıklı bir şekilde atlatılmasının gereğine inanan öğretmenlerimiz; her zaman özveriyle çalışmaya devam edecektir.

Önümüzdeki günlerde, diğer sınıflarımızın öğretmenleri de canlı ders işlemeye başlayacaklardır.

Bazı öğretmenlerimiz; kendi hazırladıkları ders anlatım videolarını da öğrencileriyle paylaşacaklardır.

Bunun için öğretmenlerimizin hazırlıkları devam etmekte olup bu çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.