Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner797

Geleneksel ‘’ BAFRA BULUŞMASI ve BAYRAMLAŞMA’’ etkinliği
Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in Başkanlığında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Sayman Üye Tarık Erol ve Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’in katılımları ile gerçekleşentoplantıda Kurban Bayramı bayramlaşma etkinliği ile ilgili; Kamu Kurum ve Kuruluşları,Meslek Odaları, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile ortak bir Bayramlaşma Etkinliği yapılmasına karar verilmiştir.

Yapılacak olan Bayramlaşmanın İlçemizdeki birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirilmesi ve Şehir dışında yaşayan Bafralıların ilçemizle olan bağlılığının arttırılması adına Geleneksel hale getirilmesi ve her yıl tekrarlanması yönünde görüş birliğine varıldı.

Bayramlaşma, Kurban Bayramının 2. günü 10:00-12:00 saatleri arasında Ali Kale Turistik Tesislerinde kahvaltı ikramlı olup tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.