Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Genç Bafraspor Kulübün Basın Açıklaması

Eski adı Kızılırmakspor olan ve şimdi yeni ismiyle Genç Bafraspor Kulübü Bafra  Lokumevinde Basın Açıklaması düzenledi.

Genç Bafraspor Kulübü Başkanı İş adamı Nail Yaldır yaptığı açıklama da, 2017 - 2018 Futbol sezonu herkese hayırlı olmasını dileyerek, geçen sene Samsun Süper Amatör Ligine yükselerek emeğimizin karşılığını aldıklarını vurguladı.

Yaldır, Geçen yıl iyi bir mücadele verdik, gerek teknik heyetimiz, gerekse futbolcularımız özverili şekilde çalışıp hak ettiğimiz yerler gelmekteki amacımıza bir adım daha yaklaştık, tabi bu hedeflere ulaşırken taraftarların ve kamuoyunun da bizden beklentileri vardı. Bafra’mız için güzel bir şey olması adına Kulübümüzün futbol takımının adı olan Bafra Kızılırmakspor adını Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve Bafra Ak parti İlçe başkanı Tuncay Yurduseven nezaretinde yapılan toplantılar sonucunda yeni ismi olan Genç Bafraspor Kulübü olarak değiştik.

Çünkü artık 150 bin nüfuslu bir ilçenin Samsun Süper Amatör liglerinde değil,liglerde boy göstermesi gerekir.Profesyonel lig olan 3.ligte yer alması gerektiğinden dolayı bir yeni oluşum içine girerek Bafra Kızılırmakspor adını Genç Bafraspor olarak değiştirerek 2017 -2018 Futbol sezonu Samsun Süper Amatör liginde ilçemize yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Transfer konusunda da teknik heyet doğrultusunda fikir alış verişinde bulunarak Genç Bafraspor'umuza futbolcu olarak ta Ahlaklı ve nokta transfer yapmaya çalışacağız. Bu bir başlangıç yarından tezi yok futbolcularımızla yeni sezon için görüşmelere başlanacak ve Bafra’mızın özlediği, hasretini çektiği lige taşıyacağız’’ dedi.

Samsun Bölgesi 1.Amatör liginden Samsun Süper Amatör ligine yükselmesinde büyük payı olan başarılı Teknik Direktörü Cemalettin Arslan ise konuyla ilgili, genç bir takıma sahip olduklarını belirterek, amaçlarının daha profesyonel ve daha sistemli bir takım kurmak olduklarını belirtti, ayrıca Arslan, Bafra’nın ismine yakışır bir takım olduklarını belirterek, başarının tesadüf olmadığını herkese göstereceğiz’ dedi.

Takımın çiçeği burnunda yeni yardımcı antrenörü olan Adnan Günal ise’ başarılı bir takıma geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti, başarılı bir takımın, başarılı bir yönetimin ve teknik kadronun neler yapabiliriz için buradayız .Bun dan sonra işimizin daha zor olduğunun farkındayız.Biz artık yeni ismimiz olan Genç Bafraspor Kulübü olarak bir bütün aileyiz.İnşallah 2017 -2018 Futbol sezonu bizleri destekleyen futbol severler de yeni sezonda keyifli bir futbol izleyeceklerini’ söyledi.

Basın açıklamasına, kulüp Başkanı Nail Yaldır, Başkan Yardımcısı Koray Varol, Teknik Direktör Cemalettin Arslan, yardımcı antrenör Adnan Günal katıldı.

Kulüp Başkanı İş Adamı Nail Yaldır son olarak ta ilçemizde Süper Amatör Liginde üç takımımıza da yeni sezonda başarılar dilerim.

Kulübümüzle ilgili önemli önemli konular olan Kulüp Binası,Transferlerle ve alt yapımızla ilgili diğer konuları iler ki günlerde yeni ailemizle toplantı yaparak duyuracağız.dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.