Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner797

Genç Bafraspor`a Esnaf`dan Tam Destek
Samsun Bölgesi 1.Amatör liginde Bafra`yı Temsil eden  Genç Bafraspor 2017 - 2018 futbol sezonu için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır,Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol,Antrenörler Cemalettin Arslan ve Adnan Günal takıma destek
için yaptırmış oldukları formaları kapı kapı dolaşarak Esnaflara vererek kulübe ve takıma destek sağlamaya çalışıyorlar.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol;Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bizi zor bir yıl bekliyor bunun da farkındayız.Kulübümüze ve takımıza destek sağlamak için şu anlık yaptırmış olduğumuz Takımımızın Formalarını dolaştığımız esnaflara vererek destek sağlamaya çalışıyoruz.

Bizlere şimdiye kadar destek veren başta Bafra İlçe Kaymakamız Ali Fuat Türkel'e,Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'e,Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'e,Bafra MHP İlçe Başakanı Abdurrahman Çamaş,Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay'a Esnaflara ve herkese çok teşekkür ediyoruz.


Bizler her şeyin farkındayız 150 bin nüfuslu bu güzel şehrimize profesyonel ligte oynayacak bir takım olmak istiyoruz.İnşallah bunu ilçemizle
bütünleşerek başaracağız. şeklinde Konuştular.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.